master
Good-looking male student writing an exam

Torrat su Màster&Back e arribbat su Best

Ultres 5mln pro neolaureados e 175mila pro cursos a istudiantes cun su Màster&Back e Best

Allungamento de s’istajone turìstica, Màster&back e Best. Mi’ sas tres medidas a bàlere in su fundu sotziale europeu presentadas oe de s’assessora de su Traballu Alessandra Zedda cun su presidente de sa Giunta Christian Solinas. S’in antis riguardat su turismu, overas sa garantzia de sas assuntziones in sos meses de coddu, de martzu a nadale, sa segunda giai connota ma cun unu suplementu de atentu superiore abbolotu a su Back, est a nàrrere a s’autoimpresa e a sas cumpetèntzias e capatzidades chi sos piseddos ant a achirire in sos màsters de livellu a beru artu in universidades italianas e no; su Best, unu programma meda ispetzializadu cun bursas de istùdiu de 35mila èuru de gastare in sa Silicon Valley, in sos Istados Unidos.

In s’in antis medida sunt stanziati ses milliones de èuros, s’interventu mìria a reduire sos costos de esertzìtziu de sas istruturas alberghieras e extralberghiere favorinde impreos durajolos a sos prepostos de su setore. Sos traballadores depent èssere residentes in Sardigna o in possessu de permissu de permanèntzia. Sa publicatzione de s’avisu est prevìdida in sos imbenientes 15 dies. Su Màster and Back 2019 est finantziadu cun 5,5 milliones e podent fàghere domandat giòvanos laureados cun prus pagu de 36 annos de edades residentes in Sardigna de nessi deghe annos. Possìbile inoltrare sa dimanda in su perìodu de trìulas a cabudanni e de santugaine a ghennàrgiu. S’avisu est giai online.

Su Best infines finantziat chimbe bursas de 35mila èuros pro istudiantes residentes in Sardigna, under 35, e chi ant a tènnere sa possibilidade de frecuentare apo cùrridu intensivos pro 24 chidas a San Francisco. Est su primu programma de custu tipu aviadu in Itàlia in partenariadu cun Invitalia e Fulbright.